....... salji

May 21, 2014

Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih


http://blogpancingelih.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

Assalamualaikum kakak , adik , mama, ayah, sayang belogers, dok buad ape scroll up scroll down tu.. meh baca n join nie  ... (tiade paksaan) _ apa salahnye support beloger tempatan lain kan . kan . kan

OK ! This is my First Participation on GiveAway . saje la nak kongsi kat kawan-kawan sekalian ...

OK ! Sebelum tu klik banner untuk join ....
segmen kali ini dipetik dari blogpancingelih.blogspot.com ..
keseluruhan hadiahnye berjumlah RM 300 ... menarik gile ! *** hehe
 
Hadiah-hadiah yang bakal korang atau byla dapat adalah seperti :
    *Tempat Pertama: 1 X RM100
    *Tempat Kedua: 1 X RM60
    *Tempat Ketiga: 1 X RM40
    *Hadiah Saguhati: 5 X RM20
senang ajee laa.. give it a try la kaann ...
 
 
Before that : ingat .. ingat .. ingat ...
 
         * 4 Jun 2014 tarikh tutup !
         * Jika penyertaan kurang daripada 100 orang, mungkin giveaway akan dilanjutkan.. harap maklum !
 
 
 
>.>.>.> Byla dah cube . korang semua macam mana yerk ?
 
 
 
 
 
 
     


15 comments:

  1. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah ... ^^ moga berjaya

      Delete
  2. Terima kasih sudi join ye :) sila semak link blog anda di http://blogpancingelih.blogspot.com/p/pertandingan.html. Bgtau saya jika tidak ada dalam list. Thanks.

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum/ Salam sejahtera!
    Salam Ukhwah kesayangan hamba!
    Blogwalking sedang dilancarkan~

    Make a visit to my blog :
    http://demahabbah.blogspot.com/

    Thanks for being an awesome friends of bloggers! ;)

    ReplyDelete
  5. ayu datang dari giveway yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. nanti boleh follow dan join segmen yang ayu buat... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  6. good luck dan selamat berGA.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... Follow sini juga.. jemput ke blog Fiza http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  7. salam..

    datang blogwalking dari GA yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/28/giveaway-rm300-blog-pancing-elih/

    ReplyDelete
  8. datang dr segmen yg sama :)
    ALL THE BEST ! :)
    jemput join
    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/spongebobs-giveaway.html

    ReplyDelete
  9. Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html(27june)
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/06/giveaway-tunai-rm500-by.html (30.6)

    ReplyDelete
  10. bw here :)
    ramai sungguh yg join ^__^

    jom singgah blog MG ada promosi harga jualan produk kesihatan :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah! awak salah seorang pemenangnya....

    Sila email dgn sy maklumat yang diminta..thanks join ye ^_^

    http://blogpancingelih.blogspot.com/2014/06/pemenang-giveaway-rm300-by-blog-pancing.html

    ReplyDelete